Ukoliko se selite u Holandiju,
a Vaše dete tamo kreće u vrtić ili školu,
časovi holandskog jezika za decu su ono što Vam je potrebno. 

Časovi holandskog jezika za decu se baziraju na komunikativnoj metodi i ostvaruju kroz zabavu i igru. Program se formira tako da se jezik uči kroz različite igrice i materijal koji uzrastu učenika odgovara i može biti zabavan. 

Program rada se osmišljava posebno za svako dete u zavisnosti od nivoa znanja jezika, uzrasta, potreba učenika i drugih faktora. Ukoliko je potrebno, uz konsultaciju sa roditeljima dogovara se poseban metod koji će se koristiti u radu sa detetom. 

 

Kako časovi holandskog jezika za decu izgledaju?

Časovi holandskog jezika za decu mogu trajati od 45 minuta do 90 minuta, u zavisnosti od uzrasta deteta i od dogovora sa roditeljima. Pomoću različitih metoda i materijala, deci se časovi holandskog časovi holandskog jezika predstavljaju kao zabava i igra. Takav način rada donosi rezultate brzo. Poznato je da deca u predškolskom uzrastu veoma brzo usvajaju strani jezik. Uz pomoć pesmica i raznih igrica, kao i kroz druženje Vaše dete će još brže i lakše učiti holandski. 

Pored samih časova, deci se uvek zadaje domaći zadatak koji bi trebalo da urade do sledećeg časa. Na taj način se pored učenja holandskog jezika i produbljivanju znanja stečenog na času, gradi osećaj odgovornosti i razvija se samostalnost detete. Roditelji će redovno biti obaveštavani o napretku deteta i o obavezama koje dete ima van časa. 

 

Cena časova holandskog jezika

Cena dvočasa (90 minuta) je 25 EUR.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, molim Vas da me kontaktirate.

Časovi holandskog

 
 
 

 • JelenaJelena

  Mirjana je izuzetno posvećena profesorka koja svojom neiscrpnom energijom na jednostavan način prenosi znanje holandskog jezika. Časovi sa njom su zabavni, motivišući, a jezik se uči ne samo iz udžbenika već i kroz razgovore o kulturi, muzici, hrani i običajima... Jako sam zadovoljna napretkom u znanju jezika i u svemu onome što sam naučila o ovoj interesantnoj zemlji. 🙂

 • MajaMaja

  Ozbiljna i stručna profesorka, predana i posvećena svom pozivu.
  Spremna da pruži kvalitetnu i zanimljivu nastavu kao i svu dodatnu i neophodnu pomoć.
  Veoma sam zadovoljna kako napredujem.
  Sve pohvale i preporuke!

 • TanjaTanja

  Profesorka stručna i rešena da nam na veoma zanimljiv način prenese svoje znanje.
  Brzo i efikasno učenje individualno ili u grupi!

 • JovanaJovana
  Hvala što si svoje znanje holandskog jezika podelila sa mnom!
  Oduševljena sam načinom na koji si mi u kratkom vremenskom periodu prezentovala sve što je neophodno da bi se progovorio jezik. Časovi holandskog jezika sa tobom su moja apsolutna preporuka svakom ko bi želeo da nauči ovaj interesantan jezik.