Želite da naučite holandski jezik kako biste položili ispit
ili Vam je partner iz Holandije pa zbog toga želite da progovorite holandski?
Koji god da je razlog, individualni časovi holandskog jezika će Vam poslužiti
da ovaj jezik savladate brzo i lako.

Individualni časovi holandskog jezika su se pokazali kao najbolji i najbrži način za učenje ovog jezika. Uzevši u obzir da se nastava organizuje kao individualna, sva pažnja je upućena samo na Vas. Na taj način vrlo brzo i lako možete dobiti odgovore na sva pitanja koje imate u vezi sa ovim jezikom i rešiti sve nedoumice.

Časovi su koncipirani tako da se pažnja usmerava podjednako na veštine čitanja, pisanja, slušanja i govora. U dogovoru sa Vama pravi se poseban program časova koji odgovara Vašim potrebama i željama. Ukoliko je neophodno da zbog odlaska u Holandiju, nastavka studija u toj zemlji ili dobijanja posla savladate određeni nivo znanja jezika, ovo je prava opcija za Vas. 

Bitno je spomenuti da se gradivo na individualnim časovima holandskog jezika prelazi u skladu sa Vašim tempom učenja, što zavisi od toga koliko slobodnog vremena imate da učite holandski jezik. U grupama se često dešava da tempo učenja nije isti, pa je nekim učenicima prebrz, dok je drugima previše spor. Ovaj problem nećete imati ukoliko se odlučite za privatne časove holandskog jezika.

Domaći zadaci koje ćete dobijati će služiti tome da već stečeno znanje primenite na nove situacije ili na otkrivanje nečeg novog. U tu svrhu koriste radne sveske i dodatni materijal, a cilj je  uvežbavanje izučavanog gradiva i izgradnja vokabulara.

Cena časova holandskog jezika

Časovi se održavaju online (Google Meet, Skype, Viber, WhatsApp, Whereby).

Cena dvočasa (90 minuta) je 4500 RSD.
Cena za učenje u paru je 7.000 RSD.

*Plaćanje online časova holandskog jezika se vrši isključivo u dinarima.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, molim Vas da me kontaktirate.

Časovi holandskog

 • JelenaJelena

  Mirjana je izuzetno posvećena profesorka koja svojom neiscrpnom energijom na jednostavan način prenosi znanje holandskog jezika. Časovi sa njom su zabavni, motivišući, a jezik se uči ne samo iz udžbenika već i kroz razgovore o kulturi, muzici, hrani i običajima... Jako sam zadovoljna napretkom u znanju jezika i u svemu onome što sam naučila o ovoj interesantnoj zemlji. 🙂

 • MajaMaja

  Ozbiljna i stručna profesorka, predana i posvećena svom pozivu.
  Spremna da pruži kvalitetnu i zanimljivu nastavu kao i svu dodatnu i neophodnu pomoć.
  Veoma sam zadovoljna kako napredujem.
  Sve pohvale i preporuke!

 • TanjaTanja

  Profesorka stručna i rešena da nam na veoma zanimljiv način prenese svoje znanje.
  Brzo i efikasno učenje individualno ili u grupi!

 • JovanaJovana
  Hvala što si svoje znanje holandskog jezika podelila sa mnom!
  Oduševljena sam načinom na koji si mi u kratkom vremenskom periodu prezentovala sve što je neophodno da bi se progovorio jezik. Časovi holandskog jezika sa tobom su moja apsolutna preporuka svakom ko bi želeo da nauči ovaj interesantan jezik.

Svako neovlašćeno preuzimanje sadržaja i tekstova sa sajta podleže zakonima Republike Srbije.