casovi holandskogMirjana Hadžić
Profesorka holandskog jezika i književnosti, diplomirala je na Filološkom fakultetu u Beogradu, na katedri za holandski jezik, književnost i kulturu.
Poseduje više od 8 godina iskustva u držanju časova holandskog jezika kako deci, tako i odraslima. Pored držanja standardnih časova holandskog jezika, posebno bi istakla iskustvo u držanju priprema za polaganje testa u Ambasadi Kraljevine Holandije (Basisexamen inburgering) i ispita „Inburgeringsexamen”. Radila je u nekoliko škola jezika i na nekoliko vodećih online portala za učenje jezika. Nakon toga, odlučila je da pokrene sajt casoviholandskog.rs koji okuplja tim iskusnih i motivisanih profesora holandskog jezika.


casovi holandskogJana Živkić
Profesorka holandskog jezika, trenutno pohađa doktorske studije na Filološkom fakultetu u Beogradu, na katedri za holandski jezik, književnost i kulturu.
Ima višegodišnje iskustvo u držanju časova holandskog jezika. Najviše voli da drži časove početnicima, jer smatra da je dobra osnova ključna u učenju jezika. 
Jana je posvećen i motivisan profesor, trudi se da svaki čas učini zanimljivim i kreira plan rada na osnovu individualnih potreba svakog učenika.  Kako izgledaju časovi holandskog jezika?

Časovi holandskog jezika su interaktivni i koncipirani tako da se pažnja usmerava podjendako na veštine čitanja, pisanja, slušanja i govora. U dogovoru sa učenikom pravi se poseban program časova koji odgovara njegovim/njenim potrebama. Literatura koja se koristi su najnoviji udžbenici za holandski jezik, kao i mnogi drugi dodatni materijali koji služe za utvrđivanje pređenog gradiva. Iako se mnogima čini da je holandski jezik težak, uz interaktivno učenje, vežbe i dobru literaturu, lako se može savladati.

Za najmlađe polaznike časovi se formiraju tako da se jezik uči kroz različite igrice i materijal koji odgovara uzrastu učenika i može biti zabavan. Mirjana ima dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, predškolskog i školskog uzrasta. Pripremala je decu za polazak u vrtić i školu u Holandiji.

U ponudi su individualni kursevi holandskog jezika za sve nivoe. Časovi su online (Skype, Viber, FaceTime…). U zavisnosti od Vaših želja i potreba, izaberite neki od programa u ponudi:

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, molim Vas da posetite kontakt stranicu.

holandski jezik
 • JelenaJelena

  Mirjana je izuzetno posvećena profesorka koja svojom neiscrpnom energijom na jednostavan način prenosi znanje holandskog jezika. Časovi sa njom su zabavni, motivišući, a jezik se uči ne samo iz udžbenika već i kroz razgovore o kulturi, muzici, hrani i običajima... Jako sam zadovoljna napretkom u znanju jezika i u svemu onome što sam naučila o ovoj interesantnoj zemlji. 🙂

 • MajaMaja

  Ozbiljna i stručna profesorka, predana i posvećena svom pozivu.
  Spremna da pruži kvalitetnu i zanimljivu nastavu kao i svu dodatnu i neophodnu pomoć.
  Veoma sam zadovoljna kako napredujem.
  Sve pohvale i preporuke!

 • TanjaTanja

  Profesorka stručna i rešena da nam na veoma zanimljiv način prenese svoje znanje.
  Brzo i efikasno učenje individualno ili u grupi!

 • JovanaJovana
  Hvala što si svoje znanje holandskog jezika podelila sa mnom!
  Oduševljena sam načinom na koji si mi u kratkom vremenskom periodu prezentovala sve što je neophodno da bi se progovorio jezik. Časovi holandskog jezika sa tobom su moja apsolutna preporuka svakom ko bi želeo da nauči ovaj interesantan jezik.

Svako neovlašćeno preuzimanje sadržaja i tekstova sa sajta podleže zakonima Republike Srbije.