casovi holandskogMirjana Hadžić, profesorka holandskog jezika i književnosti, je diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu, na katedri za holandski jezik, književnost i kulturu.
Poseduje višegodišnje iskustvo u držanju časova holandskog jezika kako deci, tako i odraslima. Pored držanja standardnih časova holandskog jezika, posebno bi istakla iskustvo u držanju priprema za polaganje testa u Ambasadi Kraljevine Holandije (Basisexamen inburgering) i ispita „Inburgeringsexamen”. Radila je u nekoliko škola jezika i na nekoliko vodećih online potrala za učenje jezika. Nakon toga, odlučila je da  pokrene sajt casoviholandskog.rs koji okuplja tim iskusnih i motivisanih profesora holandskog jezika.


Miloš Mareš je profesor holandskog jezika i književnosti sa preko 4 godine iskustva. Časove je držao i mlađim i starijim osobama. Najviše iskustva ima u držanju individualnih časova početnicima, ali je podučavao i naprednije učenike (od A1-B2 nivoa). Časove koncipira na zanimljiv način kako bi učenici sa sigurnošću naučili materiju. Miloš je diplomirao na katedri za holandski jezik, književnost i kulturu, na Filološkom fakultetu u Beogradu. Radio je u više škola jezika u Beogradu, ali i na različitim projektima i radionicama.


Hristina Stanković Oliverić je profesorka holandskog jezika i književnosti sa dosta iskustva u držanju časova odraslim osobama, od A1-B2 nivoa. Osnovne studije je završila na Filološkom fakultetu u Beogradu, na katedri za holandski jezik, književnost i kulturu. Master studije na temu holandske književnosti je završila na Univerzitetu u Beču. Tamo je radila šest meseci kao tutor i pripremala lekcije i materijal za predavanja. Na časovima se uvek trudi da učenicima na jednostavan način objasni sve što im je nejasno i da svaki čas učini zanimljivim.


Kako izgledaju časovi holandskog jezika?

Časovi holandskog jezika su interaktivni i koncipirani tako da se pažnja usmerava podjendako na veštine čitanja, pisanja, slušanja i govora. U dogovoru sa učenikom pravi se poseban program časova koji odgovara njegovim/njenim potrebama. Literatura koja se koristi su najnoviji udžbenici za holandski jezik, kao i mnogi drugi dodatni materijali koji služe za utvrđivanje pređenog gradiva. Iako se mnogima čini da je holandski jezik težak, uz interaktivno učenje, vežbe i dobru literaturu, lako se može savladati.

Za najmlađe polaznike časovi se formiraju tako da se jezik uči kroz različite igrice i materijal koji odgovara uzrastu učenika i može biti zabavan. Mirjana ima dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, predškolskog i školskog uzrasta. Pripremala je decu za polazak u vrtić i školu u Holandiji.

U ponudi su individualni kursevi holandskog jezika za sve nivoe. Časovi su online (Skype, Viber, FaceTime…). U zavisnosti od Vaših želja i potreba, izaberite neki od programa u ponudi:

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, molim Vas da posetite kontakt stranicu.

holandski jezik
 • JelenaJelena

  Mirjana je izuzetno posvećena profesorka koja svojom neiscrpnom energijom na jednostavan način prenosi znanje holandskog jezika. Časovi sa njom su zabavni, motivišući, a jezik se uči ne samo iz udžbenika već i kroz razgovore o kulturi, muzici, hrani i običajima... Jako sam zadovoljna napretkom u znanju jezika i u svemu onome što sam naučila o ovoj interesantnoj zemlji. 🙂

 • MajaMaja

  Ozbiljna i stručna profesorka, predana i posvećena svom pozivu.
  Spremna da pruži kvalitetnu i zanimljivu nastavu kao i svu dodatnu i neophodnu pomoć.
  Veoma sam zadovoljna kako napredujem.
  Sve pohvale i preporuke!

 • TanjaTanja

  Profesorka stručna i rešena da nam na veoma zanimljiv način prenese svoje znanje.
  Brzo i efikasno učenje individualno ili u grupi!

 • JovanaJovana
  Hvala što si svoje znanje holandskog jezika podelila sa mnom!
  Oduševljena sam načinom na koji si mi u kratkom vremenskom periodu prezentovala sve što je neophodno da bi se progovorio jezik. Časovi holandskog jezika sa tobom su moja apsolutna preporuka svakom ko bi želeo da nauči ovaj interesantan jezik.